Skip to main content

Aanmeldformulier team Kart Academy seizoen 2022

Hierbij melden wij onderstaande rijder aan voor het seizoen 2022 bij team van Kart Academy:

  Gegevens Rijder

  Factuurgegevens

  Er wordt middels dit formulier toestemming gegeven om de in dit formulier opgenomen telefoonnummers toe te voegen aan de groepsapps die van toepassing zijn voor het team.

  Team Kleding

  Vanaf seizoen 2022 biedt Team Kart Academy tegen gereduceerd en door het team gesponsorde prijs teamkleding aan voor rijder en begeleider. De kosten voor een volledig op maat gemaakte HRX pak met zowel Kart Academy logo’s als eigen sponsor logo’s komt op € 275,00 incl. btw. Daarnaast bieden wij een softshell aan voor begeleiders en/of rijders tegen een prijs van € 99,00 incl. btw. Een voorbeeld van het pak en de jas kun je vinden in Bijlage 1 - Teamkleding.

  Team kleding van Kart Academy is een keuze, je bent niet verplicht dit bij het team af te nemen maar zoals de sponsoring vanuit het team al doet vermoeden, zouden wij het als team leuk vinden als iedereen met trots onze teamnaam draagt.

  Ja, wij maken graag gebruik van de aanbieding van team kleding en bestellen hierbij de volgende items:

  Het model is unisex, indien er meerder jacks besteld worden, graag alle maten doorgeven.

  Aanbiedingen 2022

  Voor seizoen 2022 bieden wij een aantal kortingspakketten aan bij afname van meerdere training/wedstrijden in 1x. De specificaties van de aanbiedingen vinden jullie op Bijlage 4 - Aanbiedingen 2022.

  Ja, wij maken graag gebruik van de volgende aanbiedingspakketten:

  Zie de pakketspecificaties in: Bijlage 4 - Aanbiedingen 2022.

  AVG verlaring

  Vanuit het team worden vaak foto’s gepost op onze Social Media kanalen, nieuwsbrieven en website. Wettelijk moeten wij toestemming vragen voor het gebruik van foto’s van jullie rijder, dit kun je hieronder doen:
  Hierbij verklaard ondergetekende dat foto’s en video’s door Team Kart Academy, ID Engines en Kart Festival gebruikt mogen worden voor de volgende doeleinden (aankruisen waarvoor je toestemming verleent):

  Akkoord